Mit ili zabluda ovog proizvoda za prirodan rast grudi?

Lepota i zdravlje

Živimo u modernom dobu kada nam je sve dostupno,međutim ono što je problem kod svake druge devojke jeste nezadovoljstvo svojim fizičkim izgledom. Mnogo devojke pate što imaju male grudi i na mnogim forumima počelo da se postavlja pitanje „Da li od plazme mogu grudi da porastu“ .Editor je došao na sjajnu ideju i pogledajte devojke da li je to mit ili ipak zabluda?

Uradili smo kraći eksperiment gde je mlada devojka 20ih godina jela tri meseca plazmu. Počeli smo da upoređujemo pre nego što smo počeli eksperiment i posle . Došli smo do sjajnih rezultata gde su se grudi znatno povećale. Svako koje video ovu sliku bio je oduševljen,a evo dokaza i zašto.

Pre i posle skorišćenja plazme:

Međutim, devojke ovo je čista zabluda i mala šala. Grudi ne mogu da porastu od plazme možete samo dobiti višak kilograma, jedući hranu koja goji toliko dug period . U životu nije važan samo fizički izgled već i ono što nosimo u duši,i ono što jesmo. Trenirajte, jedite zdravo radite na usavršavanju svog tela,i prihvatite male grudi. A svakako da postoje i vežbe kojima možete da ih učvrstite i blago podignete.

Tinejđerke nema potrebe da očajavate,grudi rastu prema naučnom dokazu tri do četiri godine posle vaše menstruacije,ali tokom života one menjaju oblik. Genetika ipak zauzima najveću ulogu u veličini i obliku ženskih grudi. Geni utiču na nivo hormona koji potom utiču na tkivo u grudima određujući njihovu gustinu.

Autor: Teodora Radović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *