Da li ste spremni za BLACK FRIDAY? Očekuju Vas sniženja čak i do 70%!

Biznis

Za kupoholičare novembar je omiljeni mesec, a evo i zašto. Crni petak popularan je širom sveta zbog svojih ogromnih popusta. Ove godine sniženja počinju od 27.11.2020. i trajaće i za vikend.

Naziv Crni petak nastao je u Americi kada su trgovci prvog petka nakon Dana zahvalnosti maksimalno snižavali cene čime je počinjala praznična sezona. Zbog ogromih popusta širom sveta su se dešavale tuče i povrede, a ljudi su gubili i živote.

Ova godina je drugačija od ostalih sudeći po pandemiji koja je zadesila ceo svet. Iz tog razloga verujemo da do ovakvih nezgoda neće dolaziti jer se po svemu sudeći očekuju mnogo manje gužve.

Šoping centri u Beogradu pripremili su nekoliko dana odličnih popusta za posetioce. Shoopping centar Ušće, Delta city, Stadion, Rajićeva, Ada mall i ostali pripremili su velika iznenadjenja. Ako želite nekoga da iznenadite za Novogodišnje praznike verujemo da je Crni petak baš taj dan, pored raznovrsne ponude koje radnje nude, sniženja ne manjkaju! Naoružajte se strpljenjem, ponesite alkohol i maske, držite distancu I uživajte u kupovini!

Autor: Katarina MIlovanović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *