Filmovi za lenji dan

Društvo

Znate za onaj dan kada „punite baterije“ i skupljate snage i elana za predsojeće obaveze? Dan kada sebe počastite velikom čokoladom, šoljom toplog mleka, a onda sve pojedete dok tražite film koji će biti šlag na torti. Uglavnom to bude nedelja, a sada dopustite da ispred stane „savršena“, jer imamo par filmova za vas. Zagrejte hladni novembar!

Dnevnik Bridžit Džouns (Bridget Jones’s Diary)

Ljubavna komedija koja ima tri dela. Bridžit (Rene Zelveger) je devojka u tridesetim i zabrinuta za svoju kilažu. Živi u Londonu, gde radi u izdavaštvu, a upravo njen šef (Hju Grant) je njena fantazija. Da li joj se želja ostvarila ili je u „igru“ ušao još (po)neko, pogledajte i, naravno, spremite se na smeh.

Devet meseci (Nine Months)

Još jedna romantična komedija! Ovoga puta o dečjem psihijatru koji ne želi da ima decu, ali ipak doživi vest o trudnoći svoje devojke. Od misli da brak i deca kvare život do devetog meseca ima puno, zato pogledajte i proverite kakav je finiš ove simpatične komedije.

Moja velika mrsna pravoslavna svadba (My Big Fat Greek Wedding)

Komedija od više delova koja će vas nasmejati do suza. Film govori o ljubavi mlade Grkinje i Amerikanca, koja stvara prave zavrzlame i urnebesne situacije. Da li je ovo nepreskočiva prepreka ili samo začin smeha, ostaje da pogledate.

Kako se rešiti šefa (Horrible Bosses)

Film od dva dela koji vas neće pustiti da ih ne završite. Dinamičan i zabavan, ovo je film koji treba da odgledate. Tri zaposlena mučena od strane tri šefa. Pravo pitanje – kako se rešiti šefa? Pogledajte.

Njeni roditelji (Meet the Parents)

Trodelna komedija koja će vas nasmejati do suza, na račun „nesrećnog“ čoveka pred kojim je jedan, ali ne mali, problem – njen tata. Zavirite i pogledajte da li je dogovor moguć i ako da –kako.

Mamurluk (The Hangover)

Las Vegas, momačko veče, četiri druga i hit komedija u najavi. Naravno, ne ide sve po planu, tačnije – ništa. Jutro otkriva da nema mladoženje, a do venčanja nema ni 12h.  Kako se radnja odvija dalje, pogledajte, a da uvek može još, govori i infomacija da film ima tri dela, pa navalite.

Šest predloga, jedan dan. Taman da s razlogom bude lenj. Ne zaboravite municiju u vidu čokolade i toplog napitka i obradujte sebe!

Autor: Jelena Luković

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *