U subotu premijerno“12 Reči“ na Superstar TV.

Kultura

Šta možemo očekujemo od nove serije?

Nakon vrlo uspešnih ostvarenja kao što su „Ubice mog oca“, „Državni službenik“, „Besa“, „Močvara“, na male ekrane nam stiže nova kriminalistička serija koja će nam približiti vezu između advokature i organizovanog kriminala. Priča prati život mladog pravnika Miloša Ivanovića, momka problematične prošlosti, čiju ulogu tumači Viktor Savić, koji dobija posao u kancelariji poznatog beogradskog advokata Tomislava Grubora (Tihomir Stanić) u vidu zastupanja mafijaškog bosa kog glumi maestralni Nikola Pejaković.

Miloš će na svom putu građenja karijere morati da se suoči sa ličnom krizom, ali i sa raznim moćnicima, biće uvučen u mračne poslove mafije i podzemlja i zbog svega toga biće osuđen na izbor između pravde i odanosti.

U prvom planu serije biće ljudske sudbine i odnosi u svetu advokature, kriminala i hakera, najavljuje rediteljka Jelena Stolica.

„Ideja je bila da se realistično prikažu sudski procesi i sudbine advokata, kriminalaca i hakera koji se u procesima prepliću. U tome nam je najviše pomogao tim stručnih saradnika“ rekla je rediteljka.

Prema rečima Viktora Savića, koji tumači naslovnu ulogu, bez obzira na žanr koji je veoma zastupljen u poslednje vreme na televizijskoj sceni, serija „12 reči“ se bavi tematikom koja do sada nije toliko obrađivana, a priča će gledaoce voditi kroz niz isprepletanih sudbina i situacija.

Pored, već spomenutih, Viktora Savića, Tihomira Stanića i Nikole Pejakovića, uloge tumače Branka Pujić, Dubravka Drakić, Slobodan Ninković, Marija Bergam, Filip Đurić, Nebojša Milovanović, Judita Franković, Davor Golubović, Denis Murić i mnogi drugi.

Od subote, 21. novembra, premijerno na kanalu Superstar TV seriju „12 reči“ možete pratiti od 21 čas.

Autor: Vesna Đunisavljević

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *