Upoznajte Beograd iz svakog ugla, tura PODZEMNI BEOGRAD

Društvo

Beograd, kako iznad zemlje sija nekim neverovatnim sjajem, ispod zemlje je možda još sjajniji. Malo ljudi je upoznato sa podzemljem našeg grada, koje u sebi krije tajne već vekovima.

Podzemni Beograd sadrži stotine pećina, bunkera i drugih građevina koje su uništavali i gradili narodi koji su naseljavali Beograd. Knez Mihailova ulica, Kalemegdan, Kosančićev venac i druga obeležja Beograda spolja zrače neverovatnom energijom i imaju fundamentalan značaj, a da li ste znali da baš oni kriju najdublje tajne u svojoj unutrašnjosti? Kriju neke tajne od istorijskog značaja.

Beograd svojim posetiocima nudi mnogo više od poznatih građevina, dobre hrane, dobrog provoda i šetališta.  

go2travelling.com nudi svojim korisnicima da upoznaju Beograd i iznutra, tura podzemni Beograd obilazi najbitnijeznamenitosti beogradskog podzemlja. Kalemegdan kao jedna od znajznačajnijih obeležja u sebi krije najveće legende koje ćete kroz ovu avanturu upoznati.

Tura kreće od Rimskog bunara i kreće se kroz uzane hodnike Vojnog bunkera, nastavlja se do barutnog magacina (Barutana), sve vreme slušajući legende o ljudskim sudbinama koje su doprinele da poznajemo Beograd onakav kakav je danas. Na kraju ture se obilazi vinski lagum koji upotpunjuje doživljaj uz čašu vina.

Više o ponudi saznajte na ovom linku: 

Autor: Tamara Janić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *