Glumica Bella Thorne proslavlja 22. rođendan

Showbiznis

Bella Thorne svoju glumačku karijeru otpočela je jako mlada, zajedno sa koleginicom Zendayom Coleman. Kao jedna od najpopularnijih Diznijevih tinejdž zvezda, igrala je glavnu ulogu u seriji „Shake it up“ koja se emitovala od 2010. do 2013. godine.

Danas proslavlja svoj 22. rođendan a pored te serije, glumila je i u „Wizards of Waverly Place“, „Good Luck Charlie“, „Teen Wolf“, „The Duff“, „Perfect high“, „Scream“ i mnogim drugim.

 Pored toga što se bavila glumom i pevanjem, Bella je napisala knjigu Autumn Falls.

Njen Instagram profil broji skoro 24 miliona pratilaca, jedna od njenih glavnih odlika je spontanost a za svoje uloge dobijala je i mnoge nagrade.

Jedan od zapaženijih projekata bila je serija “Famous in love” u kojoj je igrala ulogu Pejdž, devojke koja studira i želi da se oproba kao glumica, slučajno dolazi na audiciju I menja svoj život iz korena. Serija je puna različitih vrsta okolnosti, oslikava stvaran život glumaca u Holivudu, njihove situacije, probleme I turbulencije koje se svakodnevno dešavaju. Iako su planovi bili drugačiji, snimljeno je samo dve sezone a Bela je nastavila dalje sa planovima I projektima.

Autor: Aleksandra Pavlović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *