Kira Najtli na Ladies Night događaju

Kultura

Najnoviji Ladies night događaj u Cineplexx bioskopima nam donosi na veliko platno Kiru Najtli u glavnoj ulozi. Film „Nezavisne“ je inspirisan istinitim događajima iz 1970. godine, kada se u Londonu održalo takmičenje za Mis sveta, čiji je domaćin bio američka legenda komedije Bob Houp.

U to vreme, takmičenje za Mis sveta bilo je jedno od najgledanijih, sa preko 100 miliona gledalaca. Tvrdeći da takmičenje ponižava žene, upadom na binu novoosnovani Ženski pokret za oslobođenje stekao je slavu preko noći, ometajući prenos takmičenja uživo. Kada se prenos nastavio proglašenje pobednice izazvalo je nemir. Pobednica takmičenja nije bila favoritkinja iz Švedske nego Mis Grenade, prva crna žena koja je postala Mis sveta. Za nekoliko sati publika je postala svedok proterivanja patrijarhata sa bine, kao i menjanja zapadnog ideala lepote.

Pored sjajnog filma, veče će upotpuniti i partneri događaja, Vulkan izdavaštvo koji će obradovati pet dama sjajnim, pažljivo odabranim naslovima u svakom Cineplexx bioskopu, dok će se Češalj i makaze pokloniti gratis feniranje za pet odabranih gošći u svakom bioskopu Cineplexx u Beogradu. Kako bi dame bezbedno i sa stilom stigle kući, Pink Taxi u Beogradu je obezbedio po 35 vaučera u vrednosti od 500 dinara za gošće Cineplexx bioskopa.

Na zvaničnom sajtu poručuju da su karte u prodaji. Vidimo se!

Autor: Jelena Dinić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *