Nastavak Netflix-ovog “Vešca”

Kultura

Zvanično možemo da se radujemo nastavku popularne Netfliksove serije. Objavljene su prve fotke Henrija Kavila za drugu sezonu serije “Veštac” (“The Witcher”).

Prethodno, snimanje „Vešca“ je još u martu bilo odloženo zbog pandemije korona virusa, kao i zbog činjenice da je glumac serije Kristofer Hivdžu bio zaražen. Celokupna ekipa serije je otišla kući da čeka nastavak produkcije, a pojedini su bili veoma zauzeti, piše Collider.

Svima je poznato koliko je Henri zaluđenik I koliko ga privlači “WoW”, “The Witcher” serijal “Točak vremena”, PC gaming I sve ostalo što ga zapravo čini savršenim za ove uloge. Čak je I ulogu Geralta od Rivije aktivno lovio. Loren Šmit, koja je show-runner serije, isprva ga je odbila jer još uvek nisu imali scenario. Ali kako su krenule da se nižu replike Geralta od Rivije tako je Loren odzvanjao u glavi Henrijev glas, I od 207 glumaca koji su bili na audiciju, Kavil je dobio ulogu popularnog vešca.

Inače njegova priprema za ulogu sadržala se od jakog bodibildinga, ali I konstantnog treninga s mačem. Njegov trener je bio Vladimir Furdik, svima nama poznat kao Night King iz “Game of Thrones”.

“Henri je neverovatan, bez njega ne bi ni mogli da snime seriju, to vam garantujem. Ne znam mnogo glumaca koju su tako dobri u scenama mačevanja kao on. Nikada nisam upoznao nekoga ko može da nauči borbenu koreografiju za scenu u dva sata” – izjavio je Vladimir.

Jedva čekamo drugu sezonu serije koja je zaludela svet, možda čak I više od “Igre prestola”.

Autor: Marija Radojičić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *