Foto: etonline.com

Poznata glumica sprema oproštajnu zabavu

Showbiznis

Američka glumica Šenon Doerti, zvezda serije „Beverli Hils, 90210“, u Srbiji možda poznatija kao Pru Halivel iz serije „Čari“, verovala je da je pobedila rak dojke koji joj je dijagnostikovan pre 5 godina. Međutim, u februaru ove godine obavestila je širu javnost da joj se rak ponovo vratio, prešao na limfne čvorove, proširio se po čitavom telu i da je sada u četvrtom stadijumu. Od tada glumica se oglašavala više puta na društvenim mrežama:

Ova vest odjeknula je širom sveta, a njeni prijatelji izjavili su da se plaše da Šenon zbog svog zdravstvenog stanja možda neće dočekati 2021. godinu!

U poslednje vreme u javnosti se sve više polemisalo o glumicinom fizičkom, a i psihičkom stanju. Pre nekoliko dana procurela je informacija da Šenon sprema oproštajnu zabavu: Šenon će pripremiti oproštajnu zabavu, na koju će pozvati tridesetak najbližih prijatelja i članova porodice. Iako joj alkohol nije dozvoljen, zamolila je doktora da joj dopusti da to veče da sebi oduška i da se „poslednji“ put zabavi. Zbog pandemije koronavirusa, svi će morati da se testiraju pre dolaska u njen dom, kako bi se sprečila bilo kakva mogućnost prenošenja virusa na Šenon, kojoj to u ovom trenutku, zaista ne bi bilo poželjno. Sve će započeti njenom omiljenom večerom, nakon koje nastupa DJ, izjavio je izvor.

View this post on Instagram

Repost from @elleusa • In 2015, Shannen Doherty @theshando became one of the roughly 300,000 American women diagnosed with breast cancer every year. In the majority of cases, initial treatment is effective, curing the patient. But in many other cases, the breast cancer returns. In 2019 Doherty's cancer resurfaced as metastatic (also known as Stage IV). Where some might see a death sentence, Doherty sees an opportunity: "I try to treasure all the small moments that most people don’t really see or take for granted," she says. "It’s like anybody with Stage IV faces this thing where others want to put you out to pasture. I’m not ready for pasture. I’ve got a lot of life in me.” In ELLE's October issue, Doherty—photographed at home by her husband @kurtiswarienko—opens up about her early fame and her plans for the future. Link in bio for the full story. ELLE October 2020: Editor-in-Chief: @Ninagarcia⁣ Talent: @theshando⁣ Entertainment Director: @jenweisel⁣ Photographer: @kurtiswarienko⁣ Writer: @katepickert

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

– Želi još par meseci da uživa punim plućima, da slavi život i da stvori nezaboravne trenutke sa najdražim ljudima. Za dan zabave zakazala je frizera, stilistu i šminkera jer želi da zablista. Želi proživeti najbolju noć u svom život. Rekla je da je nakon toga spremna da ode…Navodno priprema i neko iznenađenje za svoje zvanice, ali niko ne može ni da pretpostavi šta bi to moglo da bude, zaključio je izvor.

Pored zabave, Šenon je odlučila da svojim najbližima ostavi oproštajna pisma i video zapise, a prijateljima se poverila kako želi da na njenom poslednjem ispraćaju svira poznata pesma Tears in Heaven (Suze u raju), koja važi za jednu od najlepših i najtužnijih balada Erika Kleptona.

Jednom prilikom je izjavila – Kad god mi je bilo teško u životu, slušala sam ovu pesmu jer sam znala da nisam sama u boli, međutim tada prelepa glumica nije ni slutila kakva sudbina će je zadesiti.

Autor: Iva Oluić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *