Maraja Keri sabrala 30 godina karijere: Poslušajte „The Rarities“

Showbiznis

Američka poznata i miljena pevačica lično je odabrala 32 dobro nam znane pesme za kolekciju koja reflektuje njenu svetlu karijeru za proteklih 30 godina.

Na ovom albumu nalazi se i do sada neobjavljena pesma „Save the day“, za koju Maraja kaže:

– Počela sam da je pišem davno, ali mi se učinilo da tek sada njeno značenje korespondira sa sadašnjicom, pogotovo stih „svi smo u ovome zajedno“, jer numera šalje poruku nade, opstanka i želju da se ljudi okupe oko borbe za zajedničko dobro.

U kompoziciji „Save the Day“ umetnica koristi sempl čuvenog hita grupe The Fugees – Killing Me Softly, odnosno vokal nekada popularne muzičarke Lorin Hil.

Maraja lično je odabrala 32 pesme iz svoje veoma bogate karijere, za kolekciju koja reflektuje njenu karijeru od 1990. godine do danas, a na ovom materijalu (Columbia Records/Legacy), nalaze se i još neke neobjavljene pesme. Ovaj album deo je kampanje #MC30, što označava početak ulaska Maraje u šoubiznis i kompletan tok njene karijere.

Pevačica predstavlja svojevrsni fenomen, jer je prodala preko 200 miliona albuma, najuspešniji je solo izvođač sa 19 numera na pobedničkim listama Bilbordovih singlova,koje je sama napisala.

Kao tekstopisac, kompozitor i producent ušla je u Kuću slavnih – Songwritters Hall Of Fame, a trijumfovala je na mnogim ceremonijama i osvajala nagrade Grammy, American Music Awards, Billboard, a dobitnica je i World Music nagrade kao „najtiražnija umetnica novog milenijuma“. Obavezno poslušajte njen najnoviji album.

Autor: Marija Radojičić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *