Ana Nikolic – „Bitno da je nekada bilo lepo“

Showbiznis

Pevačica Ana Nikolić prisetila se svoje prošlosti i dana kada je iscrpno vežbala u plesnoj sali sa svojim trenerom. Uz objavljenu sliku dobila je mnoštvo komentara na račun fizičkog izgleda, prirodnosti u tom periodu, života i energije koju nosi sa sobom.

Moj plesni trener… Latino-Americkih i standardnih plesova…poslao mi je ovu sliku…i reših da je objavim…ovo je Ana Nikolić pre „Ane Nikolić“…sve sam plesne sale obrisala po Beogradu.. ali ludo smo se zabavljali pre svega …Ovom čoveku dugujem puno za sve što sam na sceni danas…P.S. MNOGO ME JE MALTRETIRAO…KADA BI ZNALI KOLIKO SAM PUTA OTIŠLA IZ SALE KUĆI UPLAKANA, A TEK KOLIKO PUTA SU ME LJUDI ČUDNO GLEDALI NA ULICI DOK PROBAM KORAK….ILI USTANEM U TOKU NOĆI…Da se podsetim kako idu „prsti na rukama“-recimo.. KAD SE SETIM…ALI BILO JE LEPOOO…. 💃💃💃🤸‍♀️🧚‍♀️❤💜“.

Ana se nedavno, posle dužeg vremena vratila muzici i objavila album pod nazivom „Klinika“ koji je kod publike prošao vrlo zapaženo. Od tada ne prestaje da iznenađuje novim idejama i projektima.

Na kraju objave dodala je i nostalgičan naziv njene trenutno najpopularnije pesme „BITNO DA JE NEKADA BILO LEPO!“

Autor: Aleksandra Pavlović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *