Eliksir mladosti Ive Štrljić

Showbiznis

Poznata srpska Glumica Iva Štrljić, trenutno aktuelna kao Dijana Erski u seriji „Igra sudbine“ podelila je, u intervjuu za jednu televiziju, kako održava svoj izgled i iznela svoje stavove o estetskoj hirurgiji i anti-age metodama.

Na pitanje kako se neguje, odgovorila je: „Ja koristim stvarno jednostavnu kozmetiku ali vrlo pazim kako se hranim živim zdravo. Mislim da je pored genetike, zaslužan i moj način života. Najčešće mi se događa da ljudi komentarišu kako ih šokira to što ja sada imam 43 godine, ja dosta šetam, dosta treniram, nikada nisam zaspala sa šminkom na licu, pazim kako se hranim i sve to dovodi do toga da duže održite neku mladolikost ali ne bih samo to navela. Navela bih još nešto, mislim da se naš duh i naša duša vidi na licu i ako ste dobronamerni, ako niste „na kraj srca“, umete da oprostite ljudima, ako sa širinom gledate na svet – onda ćete sigurno duže biti lepi i duže biti mladi. Ogorčenost najružnije legne na lice jedne žene“.

Iznela je i svoj stav o estetskim zahvatima. Na pitanje da li je pristalica popularnih estetskih operacija i tretmana, odgovorila je: „Nemam ništa protiv toga zaista, mislim da svako u nekom trenutku u životu verovatno dođe do zaključka da bi bilo lepo da na jedan takav način oporavi ili osveži svoje lice, posebno ako govorimo o hijaluronima i toj vrsti zahvata, ali ja zaista ništa takvo na svom licu nisam radila, ne znači da u nekom trenutku u životu, kasnije neću poželeti. Zanimljivo je da ja koristim jednu kremu za lice, starinsku, koju je koristila i moja baka, koja nažalost već godinama nije sa nama i ja mislim da baš zato što sam kozmetiku birala tako da je prvenstveno bira moje srce, baš zato se i dogodilo to da nemam bore na svom licu. Uvek kada je stvar srca u pitanju, onda to nešto mora da izađe na dobro“.

Autor: Aleksandra Pavlović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *