Prava ljubav u Holivudu

Društvo Kultura

Koliko god da je retko, prava ljubav u Holivudu je moguća, nije česta, ali je moguća. Pred nama je jedan primer koji ruši sve predrasude o braku i ljubavi koja ‘kratko traje’.

Poznati glumac Pol Njumen bio je na vrhuncu svoje slave kada je u kabinetu svog agenta upoznao mladu glumicu Džoanu Vudvari.

Istina je da se Polu Njemnu Džoana odmah svidela ali je Dzoani on bio antipatičan, kako kaže, nervirale su je njegove prozirno plave oči zbog kojih su sve žene ludele …

Pol je u tom periodu bio oženjen glumicom Džeki Vit i sa njom je imao troje dece. Bio je posvećen porodici i kako se priča hteo je da sačuva taj brak.
Ili je makar hteo sve do snimanja filma ‘Toplo-hladno leto ‘ gde su mu se putevi sada zaista ukrstili sa Džoanom, te ubrzo nakon završetka snimanja podneo papire za razvod i par se ubrzo venčao u Las Vegasu.

Preselili u Konktiku i dobili tri ćerke, ali ubrzo su počele da kruže glasine da se Džoana povukla sa scene zbog svog muža.

Foto: pinterest.com

Oni su te glasine demantovila sa filmom ‘’Rejčel, Rejčel’’ koji je režirao upravo Pol, a Džoana je bila nominovana za najbolju žensku ulogu.

Ređale su se mnogobrojne nagrade i zajednički filmovi. Svi su se pitali koja je njihova tajna i kako ljubav toliko dugo traje ?

Na veliku sreću dobili smo njihov recept:

-Udvaranje ne treba da se završi medenim mesecom, već da traje ceo život .

-Raditi nešto jedno za drugo ne iz dužnosti, nego iz radosti.

-Bitno je zaboraviti i oprostiti, jer nije poenta venčati se sa pravom osobom već biti ta prava osoba.

Kada su Pola jednom prilikom pitali da li je ikada bio neveran Džoani, odgovorio je: ,,Zašto bih se zamlaćivao hamburgerima, kada kod kuće imam šniclu?’’

Foto: pinterest.com

Pol i Džoana su 2008. godine proslavili ‘’zlatnu godišnjicu’’ i kako njihova okolina kaže, ni tada nisu skidali taj zaljubljeni osmeh.

Ovaj prelepi par zaista može da nas vodi kroz život kada je ljubav u pitanju. U svakom segmentu je potreba doza poštovanja, požude, tolerancije, i puno ljubavi čak i kada vam ta druga osoba ide na živce.

Bilo kako bilo, prava ljubav je moguća, ali kako je Pol već sam izjavio:
‘’Moramo biti mi prava osoba’’.

Autor: Milica Ognjenović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *