Monika Beluči obeležava svoj 56. rođendan

Showbiznis

Svetski priznata glumica, model i seks simbol danas navršava 56 godina. Ova rođena Italijanka se vrlo ponosi svojim korenima i precima, što neretko ističe. Njena majka je slikarka, a otac vlasnik transportnog preduzeća.

Monika Ana Marija Beluči je svoju karijeru započela kao model za milansku modnu agenciju „Elit model menadžment“. Godinu dana nakon toga postaje zaštitno lice brenda „Dolce & Gabbana“. Ubrzo potom je počela da pohađa časove glume debitujući u filmu „Život sa snovima“. Sve što je usledilo je bilo uzlaznom putanjom.

Smatrana jednom od najlepših žena na svetu i sinonimom za privlačnost, već sa 16 godina je ušla u svet modelinga. Njena prirodna lepota je nadaleko poznata. To je bilo u tolikoj meri da se na mnogim mestima mogla pojaviti bez novca jer su konobari odbijali da joj naplate, a momci su gubili razum za njom.

Bila je udata za italijanskog fotografa Klaudija Karlosa Basoa sa kojim se dve godine zabavljala. Njihov brak je trajao osamnaest meseci. Nakon njega je ušla u brak sa Francuzom Vensanom Kaselom. Dobili su dvoje dece, kćerku Devu i sina Leonija. Tokom obe trudnoće se gola slikala za Vanity Fair i na taj način se pobunila protiv italijanskog zakona koji ne podržava veštačku oplodnju.

Svojom multitalentovanom ličnošću nas je sve zadužila, zasluživši da se njeno ime dugo pominje. Ostaje samo da joj poželimo srećan rođendan.

Autor: Sara Panić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *