Ove jesenji će se nositi..

Lepota i zdravlje

Jesen nam je zakucala i polako nam se uvlači pod vrata, pa samim tim dolazi i nova jesenja moda. Šta će se to nositi ove jeseni, pogledajte u ostatku teksta.

Modni dodaci

Da, dobro ste ste čuli, ova jesen bi trebala da bude obogaćena mnogobrojnim detaljima, što znači da će ova jesen biti jedan veliki glam za sve nas.

Izvor: Pinterest

Čizme

Moćne ogromne čizme su svakodnevnica ovog godišnjeg doba i istina je da menjaju samo svoju strukturu. Ove godne će biti nošene ogromne upadljive čizme, samim tim trend kaubojki od prošle godine pada u zaborav .

Izvor: Pinterest

Torbe?

Torbe srednje veličine su defitivino da ove sezone, a ogromne torbe nikako da se vrate na svoje ‘vodeće’ mesto, jer i ove jeseni prednjače torbe srednje veličine, koje će se kako stručnjaci navode, nositi u ruci.

Izvor: Pinterest

Kravate?

Žene su odavno preuzele mušku garederobu i izbacile mit da žena ne može izgledati elegantno u odelu ili nekoj široj odeći. Samim tim, nastupa njihovo veličanstvo – Kravate! Brojne vodeće modne kuće pokušavale su da opet ubace kravate u jedno od glavih ženskih trendova, ali se i nije realizovalo da postane ženska elegantna svakodnevnica .

Očigledno je da modni dizajneri ne odustaju i da, kako kažu, ove jeseni defitivno na red dolaze te veličanstvene kravate.

Izvor: Pinterest

Karirani mantili

Jasno je da bez mantila ne može ništa da prođe, i da je pitanje samo koja je boja i kakav kroj će biti in ove godine. Kariran dezen biće apsolutni hit ove sezone. Pogledajte kako bi to izgledalo.

Izvor: Pinterest

Boje

I za kraj uvek isto pitanje. Koje će to boje prednjačiti ove jeseni? Kako sami modni stručnjaci kažu, klasične basic boje neće skoro izaći iz mode, ali zato ove godine nastupa i strastvena crvena boja, koja će biti apsolutni hit.

Autor: Milica Ognjenović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *