Balenciaga iznenadila novom kolekcijom

Lepota i zdravlje

Kažu da u svetu mode ne postoje ograničenja, mnogi načinom odevanja oslikavaju sopstveni karakter i pogled na svet, otvaraju vrata druge dimenzije koja je slobodna da prihvati različitost ali to naravno, ni u jednom slučaju ne treba biti predrasuda o ljudima.

Balenciaga kao brend koji je proteklih godina na vrhu lestvice popularnosti, ne prestaje da iznenađuje kupce i obožavatelje njihovog dizajna sa sve neobičnijim stilovima. Njihove patike su obeležile ovu sezonu širom Zemljine kugle, mnoge poznate ličnosti obožavaju da nose baš ovaj brend a utisci su svakako podeljeni, ljudi različito reaguju na njih ali ono najvažnije je da niko ne ostaje ravnodušan…

Ovog puta, nešto što je do sada najviše iznenadilo pratioce su njihove nove fotografije sa neobičnim editom na kojima se prikazuje nova kolekcija. Ovo sigurno predstavlja prijatno iznenađenje za sve ljubitelje dreg umetnosti, što je totalno suprotno od trenutnog mejnstrima na našim prostorima.

Razne kontraverzne situacije, retro odevanje, mnoštvo različitih drečavih boja, materijala, oljuštena kora od banane, jelka od kose, „leteća“ devojka, kombinezon u pesku, čizme sa kockastim vrhovima, samo su deo njihovih ovogodišnjih editorijala. Njihovu poentu i inspiraciju predstavljaju stvari koje su oko nas, kulturni fenomeni, događaji koje možemo videti u svakodnevnom životu a ne pridajemo im na značaju.

Autor: Aleksandra Pavlović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *