Foto: hellomagazin.rs

Nataša Bekvalac danas slavi četrdeseti rođendan i spremila je veliko iznenađenje za svoje fanove

Showbiznis

Danas, 25. septembra, naša velika pop zvezda proslavlja 40. rođendan!

Nataša Bekvalavc rođena je 25. septembra 1980. godine u Novom Sadu. Od samog detinjstva, prelepa Novosadska Barbika, pokazala je veliko interesovanje za pevanje i scenski nastup. Nastupala je na mnogobrojnim takmičenjima i učestvovala je u raznim emisijama zabavnog karaktera.

Na „Sunčanim skalama“ 2000. godine, pesmom „Laži me“, prvi put Nataša privlači veću pažnju javnosti i zato se ovaj festival uzima kao neka vrsta odskočne daske u njenoj samostalnoj karijeri.

album „Ne brini“
foto: sr.wikipedia.org

2001. godine Nataša ulazi u studio i snima svoj prvi studijski album „Ne brini“ koji je odlično prošao kod publike, pogotovo pesme „Miris“, „Laži me“ i „Ne brini“. Ona odlučuje odmah naredne, 2002., da izbaci svoj drugi studijski album „Ništa lično“ na kojoj se nalaze hitovi „Mali signali“, „Bolja sam od nje“, „Ne mogu“, i „Šizofrenija“.

album „Ništa lično“
foto: sr.wikipedia.org

2004. svetlost dana ugledao je i treći studijski album „Stereo ljubav“ koji je zasigurno najviše obeležio njenu karijeru pesmama „Ponovo“, „Nikotin“, „Navika“, „Sve je to ljubav“ i „Poludim li u dvadeset pet“.

album „Stereo ljubav“
foto: sr.wikipedia.org

Prelepu Natašu su u mladosti povezivali sa mnogim poznatim ličnostima kao što su biznismeni Lola Laković i Miodrag Kostić, glumac Sergej Trifunović i pevač Vlado Georgijev. Ona 2004. godine upoznaje vaterpolistu Danila Ikodinovića i dve godine kasnije udaje se za njega u Sremskim Karlovcima. U martu 2007. godine dobijaju ćerku Hanu, međutim, porodičnu idilu narušava Danilova teška saobraćajna nesreća u junu 2008. godine. Nakon raznih spekulacija oni su stavili tačku na svoj brak početkom 2011. godine.

Posle kraće studijske pauze, Nataša 2008. godine objavljuje svoj četvrti studijski album „Ljubav, vera, nada“ sa hitovima „Dobro moje“, „Trista stepeni“ i „Dve pilule“.

album „Ljubav, vera, nada“
foto: sr.wikipedia.org

Veliki uspeh doživeo je i njen peti studijski album „Ne valjam“, koji je objavljen 2010. godine.

album „Ne valjam“
foto: sr.wikipedia.org

Nakon petog albuma, Nataša u narednim godinama izbacuje singlove koji su zaradili odlične reakcije publike – „Bolesno te volim“, „Gram ljubavi“ i dueti „Gospodine“ i „Šta ću ja“, pored pesama „Ja sam dobro“, i „Mogu da prođem“ koji su se našli na njenom šestom studijskom albumu „Original“. Ovaj album izdat je 2016. godine i posle duže studijske pauze sa hitovima „Pozitivna“, „Lave moj“, „Hiljadu nula“, „Najgora“, „Pseto“ i „Original“, ovaj album doživljava ogroman uspeh.

album „Original“
foto: sr.wikipedia.org

2018. i 2019. godinu obeležili su njeni hitovi u nešto malo drugačijem aranžmanu – „Mala plava“ i „Dođi mami“.

Nataša je oduvek bila u centru raznoraznih skandala, najviše ljubavnih. Posle braka sa Danilom Ikodinovićem, ona se udala drugi put 2015. godine za rukometaša Ljubu Jovanovića. Međutim, dve godine kasnije oni se razvode i ona ubrzo ulazi u vezu sa IT stručnjakom Lukom Lazukićem, sa kojim sklapa treći brak u septembru 2017. godine. Ni ova ljubavna priča nije doživela veliki uspeh. Nataša rađa ćerku Katju u martu 2018. godine, da bi već u aprilu iste godine kao bomba odjeknula je vest da je Luka fizički nasrnuo na svoju suprugu.

Prvu nagradu za najboljeg solo pevača godine dobila je još davne 1991. godine, a zatim su se nizali razni „Oskari popularnosti“ – dva puta za najboljeg pevača godine i četiri puta za najbolju pesmu godine. Prestižnu muzičku nagradu „Zlatni melos“ dobila je u dva navrata, a tri godine za redom proglašavana je za ženu godine!

Posle karijere duge 20 godina, Nataša je odlučila da svoje fanove nagradi prvim velikim solističkim koncertom u „Štark areni“, i to ni manje ni više nego na Dan ljubavi14. februara ove godine. Posle višemesečnog truda i aktivnog spremanja za ovaj spektakularni koncert, Nale je oduševila beogradsku publiku, kako pevanjem tako i celokupnim scenskim nastupom i koreografijama!

Za svoj četrdeseti rođendan odlučila je da obraduje svoje fanove i objavi snimak celog nastupa na youtube platformi! 

Autor: Iva Oluić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *