Lady Gaga u kreaciji Marte Miljanić

Kultura

Mlada modna dizajnerka Marta Miljanić za kratko vreme postala je prepoznatljivo ime na regionalnoj sceni, a osim što je oduševila nas, za njene kreacije zainteresovala se i jedna od najvećih zvezda današnjice, Lady Gaga. Poznata pevačica je tokom gostovanja u emisiji „Sunday Morning“ na CBS-u nosila kožnu jaknu sa lancima koju potpisuje ova mlada dizajnerka. 

Marta već neko vreme sarađuje sa modnom kućom Dulce Bestia koja je stacionirana u Los Anđelesu, a i ova jakna je deo kolekcije koju je dizajnirala za njih. Njeno ime je već neko vreme poznato u Holivudu, a njene kreacije smo mogli zapaziti i na zvezdama kao što su Katherine McNamara, Ally Brooke i Kira Kosarin, a njeni dizajni bili su deo i editorijala u popularnim modnim magazinima širom sveta. 

Njenu umetničku viziju karakterišu tamne boje, a crna je sastavni deo svake modne kombinacije. Teži punk i grunge stilu te su na njenim kreacijama često prisutne nitne i lanci. Marta je poreklom iz Crne Gore, a studije kostima završila je 2010. godine na Akademiji lepih umetnosti u Beogradu.

Autor: Aleksandra Aničić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *