Adriana Lima podelila svoje odluke sa fanovima

Showbiznis

Bivša sprska snajka Adriana Lima, sada penzionisani Viktorijin anđeo, tokom pandemije rešila je načini velike korake i promeni svoj život.

Atraktivna Brazilka nakon razvoda od srpskog košarkaša Marka Jarića, nije imala mnogo sreće u ljubavi, te su ove veze bile kratkog dana, a u javnosti se više govorio o njenom privatnom životu nego uspesima u modelingu. Lima je bila očigledno premorena od svega što joj se dešava, te je skinula i krila Viktorijinih anđela i odlučila da nastavi dalje karijeru samostalno.

Tokom pandemije koronavirusa donela je još krupnije odluke:

“Ova godina bila mi je veoma bitna za upoznavanje sebe. Kao većina vas, razmišljla sam o tome šta zapravo želim od života i u kom pravcu da idem. Bila sam u modnoj industriji 25 godina i zaista sam imala prilike da upoznam neke sjajne ljude koji su mi pomogli da izgradim karijeru. Sada je došao trenutak da preuzem stvar u svoje ruke i sama gradim svoj put sa svim stečenim iskustvima koje imam do sada“ – poručila je Lima putem društvenih mreža.

Podsetimo, tokom proteklih godima poznata lepotica kao da je malo lutala između prioriteta u privatnom životu i karijeri pa se konstantno nalazila na klackalici, dok se u javnosti pratio svaki njen potez. Bilo je tu mnogo osuđivanja javnosti zbog bura u emotivnom životu, što je očigledn uticalo na Adrianu da sedne i razmisli šta dalje želi u životu.

Izvor: Objektiv

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *