hollywoodlife.com

Bred Pit i Dženifer Aniston: ponovo u ljubavi ili samo prijatelji?

Showbiznis

Nakon 15 godina od razvoda, Dženifer Aniston i Bred Pit, opet su se zajedno sastali na malim ekranima, doduše, humanitarnim povodom – učestvovanjem u onlajn čitanju komedije „Fast Times at Ridgemont High“, radi prikupljanja sredstava za humanitarnu organizaciju CORE. Već dugo se nagađa da li se ovaj poznati dvojac pomirio ili su samo odlučili da posle toliko godina ipak pokušaju da ostanu prijatelji.

Onlajn čitanje komedije „Fast Times at Ridgemont High“

Dženifer i Bred upoznali su se davne 1998. godine i to uz nagovor njihovih agenata da odu na „sastanak na slepo“. Bred je malo pre toga raskinuo veridbu sa Gvinet Paltrou, a Džen sa glumcem Tejtom Donovanom. Kroz par meseci njihova ljubav je planula i kako tvrdi većina, Anistonova nikada nije izgledala srećnije ni blistavije nego tad. Njih dvoje se prvi put zajedno pojavljuju u javnosti na dodeli Emi nagrada 1999. godine, da bi kroz mesec dana Bred zaprosio Džen!

mirror.co.uk

Svoju ljubav ozvaničili su na leto 2000. godine u Malibuu (Kalifornija). Na velikoj ceremoniji, nedostupnoj za javnost, okupili su se njihovi mnogobrojni prijatelji i članovi porodice, međutim na venčanju nije bila prisutna Nensi Dau (majka od Dženifer), zbog njihovog tadašnjeg lošeg odnosa. Šuškalo se da je par izdvojio čak milion dolara za ovu priliku, a za prvi ples izabrali su pesmu „The Way You Look Tonight“.

Tokom godina njih dvoje su važili za jedan od najskladnijih parova Holivuda i niko nije mogao ni da pretpostavi da će krah uslediti samo nekoliko godina nakon venčanja.

Pit dobija glavnu ulogu u filmu „Mr. & Mrs. Smith“ i na snimanju upoznaje Anđelinu Džoli sa kojom započinje romansu, što dovodi do toga da su se već početkom 2005. godine Bred i Džen rastali. Džen podnosi tužbu za razvod braka 25. marta iste godine, koja je okončana već krajem 2005. (2. oktobra).

Ova vest odjeknula je širom sveta kao bomba, i nakon brojnih spekulacija Dženifer je demantovala da je njihov brak okončan zbog toga što ona nije želela da ima decu i da je njihova veza, zbog koje se nimalo ne kaje, predstavljala „sedam ispunjenih godina koje su proveli zajedno“ i takođe da je „to bila lepa, ali komplikovana veza“.

Još na leto 2005. godine, Bred je ozvaničio svoju vezu sa Anđelinom Džoli, sa kojom je bio sve do 2016. godine, a Džen se posle više neuspešnih veza konačno 2015. godine udala za svog kolegu i producenta Džastina Teroa. Međutim, i ovaj brak je bio kratkog daha, par je već početkom 2018. objavio da se razvodi.

Veliku zbrku u javnosti izazvalo je pojavljivanje Breda u februaru 2019. godine na proslavi 50og rođendana Anistonove. Pričalo se da je Pit svojoj nekadašnjoj supruzi poklonio kuću, i to ni manje ni više, nego kuću na Beverli Hilsu u kojoj su nekada njih dvoje živeli zajedno.

U januaru ove godine internet je bio preplavljen slikama dirljivog susret Breda i Džen na 26. dodeli SAG nagrade. Niko nije mogao da ostane imun na neku posebnu emociju koja se javila između njih dvoje tokom susreta na crvenom tepihu, a njihovi najvatreniji fanovi još jednom su se ponadali da bi najpoznatiji dvojac Holivuda opet mogao da bude u ljubavi, kao nekad.

vogue.co.uk

Svakako da će svaki sledeći susret ili potez jednog od najvoljenijih parova Holivuda biti ispraćen kroz lupu javnosti, trenutno, njhovima fanovima ostaje samo nada da slavni dani njihove ljubavi mogu da se vrate.

Autor: Iva Oluić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *