Madona režira film o sebi

Društvo

Jedna od prvih ikona popa i žena koja je u potpunosti redefinisala muzičku scenu i termin „zvezda“, režiraće film o svojoj karijeri i životu. Iako je već neko vreme odsutna iz javnog života, iskoristila je svoj Instagram profil kako bi sa fanovima podelila srećne vesti.

Ona je već napisala scenario koji će doraditi Oskarom nagrađivana scenaristkinja, Diablo Cody. Film će prati 5 decenija karijere kraljice popa, od siromašnih naselja New Yorka, do scena širom sveta. Film će proizvoditi kompanija Universal Pictures a informacije o početku snimanja ili eventualnom datumu premijere i dalje nisu poznate.

„Želim da ovekovečim ovo fenomenalno putovanje na koje me je život poveo i pretvorio u umetnika, pevača, plesača – osobu kojoj je umetnost pomogla da opstane“ izjavila je Madona. Fokus film će svakako biti na muzici, formi umetnosti u kojoj se najbolje snalazi i najlakše ispoljava emocije, a sigurna je da postoje mnoge priče koje su nepoznate javnosti, koje sada može da podeli.

Madona je naprodavaniji ženski izvođač u istoriji muzike, sa preko 335 miliona prodatih albuma širom sveta. U svojoj karijeri zabeležila je 685 nominacija za različite nagrade, a osvojila ih je čak 225. 

Autor: Aleksandra Aničić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *