Selfi muzej u Beogradu – svi detalji

Kultura

Već proslavljeni Selfi muzej u Beogradu je pravi užitak za sve prisutnije Instagram naloge posetilaca. Opisuju ga kao jedinstvenog i interaktivnog, a mnoge fotografije to potvrđuju.

Ono što ovaj muzej izdvaja od drugih je upravo interakcija između prostora, osoblja i gostiju. On pruža zanimljive instalacije i atraktivan enterijer, dok je naše samo da ponesemo telefon/kameru i kreativnost. Tu, po pravilu, nastaju najbolje fotografije koje izazivaju čuveno „Gde si se slikao/la?“ 

Postavljen je od 10.12.2019. do 24.12.2020. godine, na lokaciji Jurija Gagarina 155, drugi sprat, u robnoj kući Beograd kod Piramide u bloku 44. Drugi objekat se nalazi na Savamali. 

Izvor: rs.n1info.com

Važno je pomenuti da jedna karta važi za posetu samo jednog objekta.

Cene karata su 500 din za pojedinačnu ulaznicu, za studente 400 din, porodična (2+2) 1500 din a veće grupe dobijaju poseban popust. Za decu do dve godine je ulaz potpuno besplatan.

Karte se kupuju na ulazu u muzej, a plaća se kešom. Uskoro, kako navode organizatori, možemo da očekujemo uvođenje plaćanja karticom.

Mogućnost organizovanja proslava u okviru njegovih objekata dodatno ističe jedinstvenost muzeja. Sve što je potrebno je pozvati na broj 060/6656160.

Muzej radi svakog dana u period između 12 i 20h.

Autor: Sara Panić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *