Strogo poverljivo – razgovori Svetozara Marovića i Duška Kneževića

Politika

Predsednik Atlas grupe, Duško Knežević odlučio je da dodatno uzburka crnogorsku javnost i političku scenu u nedelji pred izbore, objavljujući delove razgovora sa nekadašnjom desnom rukom Mila Đukanovića, Svetozarom Marovićem. 

„Svetozar Marović bio je skoro 25 godina najvažniji oslonac Mila Đukanovića. Sve dok ga nije uhapsio u decembru 2015. i potom primorao da prizna da je bio šef kriminalne grupe, držeći mu članove porodice kao taoce. Marovic sada kreće da razotkriva Đukanovićevu organizovanu kriminalnu grupu jer makar toliko duguje svojoj porodici i Crnoj Gori.“ Naveo je Knežević na svojim društvenim mrežama početkom nedelje, a od tada svakodnevno izbacuje snimke razgovora sa Marovićem, koji je pre par dana bio i njegov gost na Instagram live prenosu. 

Na snimcima se čuje Marović koji govori o tome da je bez ikakvog upozorenja optužen za niz krivičnih dela, čime mu je Đukanović zabio nož u leđa, veruje da su Srpska pravoslavna crkva i verujući narod mnogo jači od vladajućeg režima, ali i da je raskol DPS-a jedini moguć scenario. Šta je sve otkrio Marović i koje su njegove prognoze za period nakon izbora, saznajte u ekskluzivnim snimcima na Youtube kanalu.

Autor: Aleksandra Aničić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *