Niš je spreman za 11. Auto Moto Fest

Društvo Kultura

Neizbežno je da je virus Korona zaustavio brojne svetske manifestacije. Kompanije iz celog sveta, kulturni događaji, razni seminari, forumi i skupovi primorani su da se presele na onlajn platformu.

Ali to se neće dogoditi sajmu automobile u Nišu.

I ako je Beogradski sajam automobila koji je bio zakazan od 19. do 25. marta, otkazan, usled poboljšanja pandemijske situacije i popuštanja mera u Srbiji, organizatori Niškog Auto Moto Festa  su spremni za otvaranje.

Naime, 11. Auto Moto Fest Niš  biće održan od 2. do 4. oktobra 2020. Godine u niškoj hali ,, Čair’’, potvrđeno je iz  menadžmenta City Group.

Niški sajam je jedinstven u ovom delu Srbije jer opstaje više od deset godina. Pored velikog ekonomskog značaja, takođe beleži i veliki broj turističkih poseta svake godine.

Najavljeno je da će se uz putnički program ove godine na niškom sajmu ponuditi i bogat teretni program sa pratećom opremom.

 Kao što je opšte poznato da oldtajmeri izazivaju najveće oduševljenje publike, tako da ni ove godine neće biti izuzeti deo sajma.

I da li će ove godine na sajmu biti srpskih premijera, kao i prošle godine, kada smo mogli da vidimo : Škoda – Skala i Superb face lift; Nissan – Micru 1.0, X-trail; Ford – Mondeo i Mazda CX-30, možete saznati na sajmu od 2. do 4. oktobra u Hali ,, Čair’’.

Autor: Teodora Boškovski

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *