PUT OKO SVETA IZ FOTELJE

Društvo

        Put oko sveta iz fotelje zvuči pomalo kontradiktorno i potpuno bi nas zbunilo da smo čuli za tu frazu pre šest meseci – u trenutku kada pandemija nije bila u toku, a granice širom otvorene. Međutim, danas na ovakve naslove možemo naići gotovo svaki dan. Kako nam je svima dosadilo čuveno “letujte u Srbiji“, koje takođe viđamo svakodnevno širom društvenih mreža, rešili smo da vam predstavimo nešto potpuno drugačije.

Ova genijalna ideja zamene prozora ili u orginalnom nazivu Window-swap napravljena je kao projekat tokom karantina za sve ljude koji žele na trenutak da pogledaju kroz tuđi prozor na drugom kraju sveta!

Pomoću sajta window-swap.com možete na trenutak pogledati kroz prozor u Amsterdamu ili čak Tajlandu. Priznajmo – kome još nije zanimljivo da zaviri kroz tuđi prozor? Makar dok ne bude moguće da baš mi budemo ispred tih prozora i pijemo kafu sa pogledom na more i palme. Sajt ima mogućnost da i sami postavite vaš prozor i tako omogućite ljudima širom sveta da se nađu u Srbiji za samo jedan sekund. Sva privatnost je zadržana i sajt je napravljen za sve ljude avanturističkog duha. Tu je da vas razveseli i unese pozitivnu energiju! Ja upravo imam pogled na Madrid dok pijem prvu kafu, gde ste vi otputovali ovog jutra?

Piše: Ksenija Jovanović

1 thought on “PUT OKO SVETA IZ FOTELJE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *